ik voel je lichaam nog naast me.
ik voel je zalige handen over mij nog gaan.
ik voel je hartje dat sneller gaat.
ik wou dat ik elke nacht naast je kon liggen en
genieten van jou lichaam.
ik wil je gewoon zeggen dat ik je immens graag zien en hoop dat we nog vele nachtjes mogen hebben.
ik wil je echt nooit meer kwijt, schatteke!!!!!