onze band voelt zo goed en zo hecht.
je laat me stralen.
ben nogsteeds zo verliefd op je.
je laat me kriebels voelen.
je laat me beven.
word warm en koud tegelijk.
weet niet waarom.
maar het gebeurd.
ik lig naast je in je bed.
voel jou tegen me aan liggen.
kan je wel blijven knuffelen.
knuffelen van geluk.
ben gewoon zo blij.
eindelijk iemand gevonden.
heb gevonden waar naar ik zocht.
heb het gevoel.
het gevoel dat ik niet meer hoef te zoeken.
naar de liefde,de band en de eenheid met een geliefde.
heb het gevoel dat ik gevonden heb wat ik zocht.
ben zo blij.
ik heb echt het gevoel dat ik niet ga stoppen met het houden van jou.
ik voel zo iets speciaals.
het is een beetje een raar gevoel.
maar het voelt toch stiekem fijn.
hoop dat dit gevoel nooit voorbij zal gaan.
je laat me hart stralen.
ik wil me uiten aan je op zoveel manieren.
weet alleen niet hoe.
denk dat ik het nog beter kan dan dit.
maar een klein beetje verlegen zijn mag toch wel.
en ondertussen nog gaan blozen.
moge het gevoel nooit voorbij gaan.
moge het nooit vergeten worden.
mijn ziel dat naar je verlangd.
naar jou lichaam smacht.
je kussen over je hele lichaam.
je laten voelen hoe speciaal jij voor mij bent.
ik hou van je.
laat me voor zo lang het kan bij je zijn.
het liefst voor altijd.
love,Angel