een platgereden beer
ligt voor me op de straat
auto's zoefen heen en weer
en niemand die tegen jou praat
maar is er ooit iemand geweest
die vol van liefde naar jou keek?
iemand die hield van dit knuffel beest
voor wie jij even alles leek.
Hoe dan ook, nu lig je hier
auto's stoppen er niet voor
niemand die meer houdt van het dier
en de wereld gaat gewoon door.