Mijn hart was klein en zwart
Gevuld met haat en smart
Bang voor wat nog komen gaat
Onwetend of die donkere dag
Ooit nog opklaart
Maar toen kwam hij...
Er ging een hele nieuwe wereld voor me open
Zoiets had ik nooit durven hopen
Hij begreep wat ik voelde
Hij wist wat ik bedoelde
Ik kon weer lachen en dromen
Gelukkig en mezelf weer zijn
Ik voelde me weer vrij
Gewoon omdat iemand voor me klaarstond
En dat was jij ...