een musical een lied een woord,
dat alles samen is iets waar ik van droom,
samen staan op een poduim voor mensen,
dat is iets voor mij ,een kleine wens.
een musical kledij en muziek,
dat alles samen is iets waar ik van droom,
het brengt alle woorden in een hoog lied,
acrobatie en jongeleren op een koord.
is er nog iets mooiers dan dit beeld,
een droom een lied een woord,
dat alles samen is iets waar ik van droom.
een musical met mensen een doel bereiken,
een slot een einde,
een prachtig gevoel van een droom.
een musical dat alles is iets waar ik van droom.