Er zijn geen woorden voor, wat kan je zeggen,
42 jaar..te jong.. het valt ook niet uit te leggen,
waarom het leven zo oneerlijk is,
zal het ooit slijten, het gemis..
Wie had dit nou ooit verwacht,
maar je kinderen zijn zo sterk, dat geeft mij kracht,
En ik weet ook ,ik ben niet alleen,
ik heb zoveel lieve vrienden om mij heen,
maar niemand is zoals jij,
zo gegripvol,geduldig en vol liefde voor mij,
en ik weet dat je ook daar op mij wacht,
Lieve schat ,ik hou van je , rust zacht...
R.I.P 06-01-2010