als ik aan je denk
lijk ik te zwefen
dan wil ik alleen nog maar bij je zijn
al is dat dan maar voor even
als ik je zie
ben ik blij
ik hou van jou
maar hou je ook van mij??
maar hoe kan ik je het vertellen
ik durf het gewoon niet
o wat jammer
dat je het zelf niet ziet