razende wind
dat sneeuw
doet opvliegen
hoe sneller zij gaat
hoe groter de kracht
van het gevlokte
alles kan uitvallen
tuimelen naar nieuwe
bergen van witte muren
begevende hoogspanning
gestold water, heel veel
witte dat ingrijpend heerst
velen zijn van slag
uit het lood zolang
warmte noodzaak is
uitzien naar andere tijden
met andere ordeningen
in een nieuwe lente gehoopt
09JAN2010 2215