Ik zal voor je vechten
ik zal er voor je zijn
tegen verkeerde rechten
tegen de pijn
je kan op me leunen
als je dat wil
ook op me steunen
je gaf me een warme ril
je kan op me bouwen
je kan me naar je wens houwen
m'n hart is van steen
maar t boeit je geeneen
je ziet dat ik voel
je ziet dat ik van je geniet
je bent m'n enige doel
ik ben blij dat je leven in mij ziet
tijden komen
tijden gaan
wind waait door de bomen
maar ik zal hier altijd voor je staan
schatje door dun en dik
aan alle anderen: stik
tijden komen
tijden gaan
ik was ooit half verzopen
maar ik zal altijd voor jou bestaan
vecthen voor m'n leven
vechten voor jou
de wereld zal beven
terwijl ik vooraltijd van je hou...