Geen woorden voor
onmacht
onvoorspelbaarheid
overspoeld worden
Verlangen koesten
naar een sprankeltje hoop
die je even kunt koesteren
ondanks de vele tegenslagen
Overwinnen moet ik
de hinderenissen
het leven
trachten te blijven ademen
ook met de dood voor ogen
de angst om te verliezen
en de pijn door woorden van anderen