In elk van ons,
stroomt
een kabbelend beekje.
Het ontspringt door liefde,
Liefde,
die zich een weg baant
als een lopend vuurtje,
zoekend naar de oceaan
die één maakt.
Het is er altijd voor jou,
Voel hoe haar water
je ogen vult
wanneer je gelukkig bent
of hoe het troostend
over je wangen stroomt.
Reik je handen met open palm
En ervaar het stromende water
als een hemelse waterval
van liefde en geluk.
Je hebt het in je,
voel het maar.
Ook jij verdient
stromend geluk.
Wanneer je thuiskomt
en
een vonkje ontvlamt
in een innig vuur
of
een druppel
een storm ontketent....
dan weet je,
dat
twee beekjes zijn samengekomen.