Soms denk ik dat de liefde nooit meer goed komt,
de hoop is weg.
Maar daar ben jij, jij degene die op mijn pad komt,
alsof al mijn zorgen weg zijn voordat ik iloveyou zeg.
Kan ik een ander zo vergeten?
Zonder denken, zonder weten?
Komt dit voor jou niet hard aan?
Dat ik je zo niet meer zie staan?
Het is over tussen jou en mij,
het ging gewoon niet meer.
Al weet ik nog wat je als laatste zei,
van jou blijf ik houden en jou vergeet ik nooit meer!
Die andere jongen op mijn pad,
was me na de 2ex zien al zat.
Verdriet maar ook pijn,
hopen dat ik weer met de vorige kon zijn.
Jij wou me terug, dolgraag,
maar weetje wat ik me nu afvraag?
Meen je alles wat je doet,
of sta ik als ik weg ben op de stoep.
Ik hou van jullie alletwee,
ookal houdt de ene wel, en de andere niet mee.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Momenteel hou ik het meest van de gene die van mij houdt,
en ook echt houden van!
Tis anders.. dat voel ik..
De ander moet ik vergeten en gaan voor jou!('ll)
Je bent me alles('ll)
~10-10-'09~