met jou wil ik mijn leven delen
een toekomst, met mij als jou vrouw
jij bent mijn kostbaarste bezit
de enige die ik blindelings vertrouw
en er zullen vast dagen komen
dat het moeilijk word, en zwaar
maar juist dan zal ik jou bewijzen
dat mijn liefde puur is, en waar
met jou wil ik elke dag beginnen
als beste vriend, geliefde, en veel meer
dat gevoel blijft, gaat niet weg
groeit alleen maar, elke dag weer
met onze armen stevig om elkaar heen
en onze ogen gericht op elkaar
kunnen wij voor- en tegenspoed aan
zijn & blijven wij een geweldig paar