sneeuwvlokken dwarrelen buiten naar hartelust
ik kijk naar buiten en zie ons daar in ons bos
sneeuwengelen maken
ergens in een doos ligt het bewijs, de foto's
dan bedenk ik me geen moment
ik stap de tuin in
en voor wat eens is geweest, maak ik een laatste sneeuw engel
één voor mij alleen