Waarom leef ik tussen twee culturen
En weet ik niet waar ik thuis hoor
Pff, hoelang zal deze innerlijke strijd duren
Waarom is het voor mij verboden om liefde te ontdekken
En voel ik mij zo machteloos
Het lijkt wel alsof ze mij uit elkaar trekken
Twee culturen die zo verschillend zijn
Culturen waar ik ooit zo trots op was
Bezorgen mij nu dagelijks veel pijn
Nee, je mag geen vriend hebben want dan ben je een schande
Doe wat er van je gevraagd wordt
En dat deed ik ook, totdat mijn hart hierin belandde
Het is mijn geluk in de liefde of mijn familie
Een keuze die mijn hersens doen kraken
Een dilemma waarbij ik geen uitkomst zie
Omdat ik weet dat wat ik ook kies, het mij verdrietig zal maken