Verborgen,
Verborgen achter een masker dat nooit vrij gegeven word,
Verborgen achter het verdriet omdat alles in stort,
Gevangen in de pijn dat nooit veranderen zal,
Alle blijdschap en geluk is gevallen in het duisterste dal,
Op staan het masker opzetten en de dag door zien te komen,
Thuis in de nacht het masker af en de tranen die beginnen te stromen,
Vervaagte gezichten kijken haar aan,
Gevoel dat ontzichtbare naast haar staan,
Mij moed proberen in te spreken en mij door die sleur te helpen,
Gevoelens te laten uit en te stelpen,
Verborgen talenten maar niet durven te gebruiken,
Het liefst juist achter het verdriet te willen duiken,
Het einde wilt komen maar ze weet niet hoe er mee om te gaan,
Net zoals niet wetend om te gaan met dit bestaan.
xx