Een consequentie door een keus
ik wist dat t zou gebeuren
een probleem zo groot als een reus
maar er valt niks te betreuren
ze is jaloers en kan t niet hebben
dat een ander me heeft
ze is haar eigen graf aan t graven
omdat ze alleen maar om mij geeft
ik koos voor een ander meisje dus ruzie met haar
t laatste wat ik voelde was voor Deem
maar zij is voor mijn reputatie een gevaar
ik koos deem want t boeide me geeneen
Sera je zette me constant onder druk
je maakte problemen met me terwijl je van me hield
ik ging eraan stuk
maar daarom vond je me een zwakke arme ziel
je zei
'Vince kan niet praten, alleen met z'n vuisten'
en gelijk heb je
je zet iedereen tegen me op
daagt me uit
maar jij zal smeken voor een stop
sorry meis uit is uit
je jongens vrienden zullen lijden door mijn vuist
je vriendinnen zullen lijden door mijn pijnlijke diepe woorden
te laat
je bent me kwijt
weet waar je staat
je bent me kwijt, een steenhard feit
laat me met rust
en gun me de stilte
VinceL - BreakDownPoint