De wetten van de liefde zijn gemeen
Ook al ken ik er maar een
Maar alles kan en alles mag
Een traan en een lach
Als je maar luistert naar je hart
En daar is al de start
Van alles wat ik niet horen wil
Ook al is het anders nog zo stil
Want je heelt mijn hart keer op keer
En breekt hem daarna ook weer
De wetten van de liefde zijn gemeen
Ook al is het er maar een
Want alles kan en alles mag
Al volgt er een traan en nooit een lach