Ik was bang
om je te verliezen
ik was bang
dat je niet meer van me hield.
ik deed afstandelijk
en je ging me negeren
ik deed afstandelijk
maar je nam me terug.
je bent mijn beste vriend
je laat me lachen,
je bent mijn beste vriend,
die het goede in mij ziet
je bent een ster
ik zie je niet altijd,
je bent een ster
omdat je dr wel bent
luv ya!