Ik zal niet lijden
gebroken zijn
moe worden
of keihard afglijden
Overgeven voor niks
of opgeven wat ik begonnen en gestopt heb
Een nieuwe dag breekt aan
ek ik ben eindelijk vrij
Ren weg
ik val aan
is wat ik zeg
ga jezelf achterna
ik zou je voor altijd vasthouden
maar we deden mekaar pijn
t eindigt hier voor ons beiden
sneller dan dit denken te vermoorden
wij gaan strijden
jij gaat lijden
de naald zinkt in m'n huid
ik verlies controle
en zonder jou kan ik eindelijk zien
Je beloftes lijken net leugens
je eerlijkheid als een rug waar je een me verstopt
ik beloofde je keer op keer vanalles
Maar ik ben eindelijk vrij...
Ren maar weg,
ik val aan
dit is wat ik zeg
geen controle onder een sluier van waan