De ogen van de mens,
is de spiegel van de ziel.
De ogen geven anderen toegang,
toegang tot een ziel.
In je ogen staat geschreven,
wie je bent en wat je voelt.
De ogen zijn en reflex van jezelf,
je kunt hiermee laten zien wie je bent.
Kijk eens in andermans ogen,
bekijk eens hoe die zich voelt.
Kijk eens in zijn ziel,
wie die is en wat ie voelt.
Het is belangrijk om te weten,
wat er in iemand anders leeft.
Je hebt ogen gekregen om te kijken,
gebruik ze dan ook!