Talloze marathons gelopen
Vele kilometers afgelegd
Zonder ooit de finish te halen
Veel gebeurd, maar niets gezegd.
Ik en mijn hoofd
Altijd en eindeloos in gevecht
Vechtend voor beter
Al komt er nooit echt iets van terecht.
Altijd maar doorgaan
Misschien graaf ik zo mijn eigen graf
Maar ik zal niet stoppen
Want voor mij is het nooit af. . .