Je bent zo leuk
je bent zo lief
je bent m'n grote hartendief
ik hou je vast
rustig en zacht
ik geef een kusje op je voorhoofd
want zo worden we nooit beroofd
ik hou zoveel van je
en deze woorden zijn waar
ik wil je niet meer kwijt
er is voor ons geen gevaar
ik heb geen spijt
van de keus die ik heb gemaakt
je sloot m'n hart op en hij wordt goed bewaakt
Ik hou van je zoals ik nog nooit van iemand gehouden heb