delen:
dat was het begin delen met het gezin.
samen slapen in een bed, op dat moment met veel pret.
samen slapen in een bed, voor de gevolgen niet opgelet.
samen slapen in een bed, later ging het veder en was het uit met de pret.
ze hebben met me gespeelt,en zijn in mij geweest.
later nog een paar keer ik had het al gevreesd.
bedrog:
ze hebben me jaren bedrogen, onder mijn en hun ogen.
zij knipperde niet eens bij het doen, en deden alles naakt en zonder fatsoen.
ik moest dingen doen in die tijd, nu ik er aan terug denk, hadden zij geen spijt.
ik ben vernederd en het doet me nu nog zeer, er is bij mij niets meer en heb geen eer.
het gebeurde toen ik 9 was, ik was jong en onervaren dat kwam hun ten pas.
oppassen dat niemand je aanraakt, niet meer over je lichaam laten strelen, en niet meer doen wat zij willen.
nu 33 jaar later, heb ik nog soms dat gevoel .
ze komen zo in mijn bed´.
mijn jeugd is mij afgenomen, en licht nog steeds er over te dromen.
de angst van aanraken is afgenomen, maar komt steeds terug in mijn dromen.
toen in die tijd wist je niet waarheen, het was gewoon gemeen.
nu ze niet meer bestaan, is het bijna over, maar blijft nog in mijn geheugen bestaan.