De angst om te verliezen,
wat ik eens verloren ben,
de angst om te moeten kieen,
hoor je steeds weer in mijn stem.
Ik kan mijn angsten niet ontkennen,
ik laat ze ook niet vrij
zou ik ooit aan ze wennen,
ben je net zo bang als mij?
De angst overdekt mij,
ik weet ik raak je kwijt,
de angst splitst ons beiden,
echt ik verlies het altijd.
Het zit te diep van binnen,
Ik kan geen hoofdstuk sluiten,
en zomaar een nieuw beginnen,
door mijn angst sluit ik je buiten.
Ik kan nu echt niet kiezen,
ik kan het niet meer aan.
Want ik wil niet verliezen,
dus ik zal maar snel gaan.
Ik ben veel banger dan jij,
langer blijven heeft geen zin,
de angst overdekt mij,
en het staat tussen ons in....
~Sneaky~
Toch ben je ~!ALWAYS INSIDE MY HEAD!~