Hij is m'n allesje
mn beetje geluk
Ik hou van hem
wil onze band niet stuk
Het kan niet meer zijn
en dat doet hem pijn
maar schat aub
zeg dat ik je niet verlies
ik vecht voor wat wij hadden
wat wij hebben
de mooie momenten
samen zijn ,
je knuffels zijn zo volmaakt
warmte, liefde, da's wat me dan raakt
ik kan nu niet veel meer geven
en doe je enkel pijn
maar schat
ik hou van je
en dat zal altijd zo zijn
!3