Duizende tranen
Rollen over mijn wangen
Naar beneden, op de grond
Soms blijven
Er een paar traantjes hangen
Dan bevriezen deze, door de kou
Het worden dan bevroren tranen
Deze tranen...
Zijn net zoals spiegels
In deze bevroren tranen
Weerspiegelt het verdriet
dat niemand ziet
In deze bevroren tranen
Weerspiegelt de pijn
Die niemand voelt
Deze ijskoude tranen
zijn net zoals spiegels
zoals spiegels niet kunnen praten
kunnen deze tranen dat ook niet
ze kunnen alleen maar,
mijn gevoelens verwoorden
mijn gevoelens uiten
de gevoelens die niemand anders kan zien
dan alleen maar ik zelf..