Koop nu allemaal bij Zeeman, want er zijn ongelofelijke kortingen nu en dan!
Tal van acties iedere week, neen, de Zeeman laat je niet in de steek.
Je vindt er alles, van snoepgoed tot kleren,
koop zoveel je wil want je portefeuille kan het niet deren!
“Goede kleding en textiel hoeven niet duur te zijn!”
is hun slogan en geef toe, dat vinden we allemaal wel fijn.
Heb je iets gekocht en vind je het achterna toch niet zo geslaagd,
kan je het altijd nog omruilen want dat is hun niet teveel gevraagd.
Verrassend, betrouwbaar en relevant is wat je Zeeman kan noemen,
want er wordt ook aan het milieu gedacht en zo ook aan de bloemen.
Vrees dus niet en heb zeker geen wanhoop,
want Zeeman zet de GOED in goedkoop.
Opdracht gedichtendag voor Nederlands,
een gedicht over een winkel.