De lente is aangebroken
hoog aan de hemel
staat de zon
zing ik bloemen dans op rozen
wanneer ik alles zie ontluiken
kan ik het gras zien groeien
en de geur goed ruiken
dans ik aarde proef ik liefde
alles is in volle bloei
krijg ik blosjes op mijn wangen
en ik groei
dan weet ik dat het eindelijk
begonnen is
en weet ik wat ik in de winter
zo verschrikkelijk heb gemist