het lijkt me toch zo heerlijk
zo heerlijk, af en toe
om me even te verstoppen
even weg van het gedoe
even niks en even alles
even doen wat ik maar wil
en op dit moment zou dat zijn
even helemaal stil
het lijkt me toch zo heerlijk
zo heerlijk, af en toe
mijn kop diep in het zand
even weg van het gedoe