Een kus van jou doet wonderen
Elke keer maar weer
Een dag mag nog zo rot beginnen
Door een kus van jou sta ik er weer
Ik kan echt alles aan als jij maar bij me bent
Omdat ik weet dat jij de allerliefste bent
Ik weet nog goed hoe alles ooit voor ons begon
Toch dacht ik toen dat het echt niet kon
Ik was mijn hoop totaal verloren
Door de dood die alles van mij had afgenomen
Toch ben ik blij dat je in mijn leven kwam
Zalig was het toen je mij in je armen nam
In het begin was ik bang om teveel van je te houden
Omdat ik steeds dacht stel dat er ook met jou iets gebeurd
Dat ik je niet mocht behouden
Deze nare gedachten zijn stilaan opzij gezet voor mij
Iedere dag met jou maakt mij super blij
Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik zeg
ik hou van jou
Je weet wel waarom ik dat steeds zeg tegen jou
Het leven neemt soms rare sprongen met een mens
En jou nooit te verliezen is mijn grootste wens
Ik hoop ooit samen met jou naar de overkant te gaan
Want achterblijven zonder jou kan ik echt niet aan
Ik weet over zoiets moet je niet te lang nadenken
Maar als je van de eene dag op de andere
ooit iemand opeens moet afgeven
Ga je daar echt anders over denken
Toch hoop ik op nog veel mooie jaren voor ons samen
Liefde,genegenheid en geluk
Is niet voor een dag weggelegd maar voor vele jaren