Hij gaf me de blik, en zag dat ik fout was
Rollend met zijn ogen
van rechts naar extreem rechts
(die in feite spotdicht waren...)
Ik en mijn instinct renden weg
weg van mijn eigen bestialiteit
Hij sloot zijn ogen, en droomde:
Een wereld zonder meisjes met donk're haren
die, naar zijn mening, toch allemaal moslima waren