Papa
Gemengde gevoelens nadat jij mij brak,
Jij die mijn hart in de fik stak,
Het liet vuren tot het was afgebrand,
Want jou verhaal klopt aan geen kant,
Jij denkt alles beter te weten,
Terwijl je je eigen gezin was vergeten,
Je schaamde je nergens voor je verdween,
Je vertrok en liet ons alleen,
Verwarrend kijk ik terug naar de tijd,
De dag dat jij zei je bent mijn kleine meid,
Maar nou dat ik groter ben heb je het met mij gehad,
Je moet mij niet meer je bent mij zat,
Je hoort niet meer bij het gezin,
Want jij ziet er geen mooie relatie in,
Gevangen in de tranen die jij mij gaf,
Die pijn gaf jij mij als straf,
Dat ik jou dochter ben die jij niet wilde dat ik zou zijn,
Papa oh lieve papa snap je dan niet je doet mij zo'n pijn!
xx