kijk me nou niet aan!
heb ik wat verkeerds gedaan?
ik ben toch altijd stil.
vraag niet zo veel!!
al die kijkende ogen om mij heen.
ik ben toch geen buitenbeen.
de populaire kinderen zitten altijd daar!
Ben ik misschien raar?
als ik bij hun ga staan.
Dan kijken ze me heel raar aan.
Maar iedereen is toch gelijk?
ik word gek van dat gezeik.
jij bent niet stoer, en jij niet knap!
Maar dat boeit toch niet bij een echte vriendschap.
Het gaat om de plezier. Sommigen behandelen elkaar als een DIER!
Wij zijn ook maar een mens.
Met elk een eigen wens!