Door mijn ogen
zijn jouw foutjes
de aanvulling
van perfect,
zijn de dingen
die jij doet
zo spontaan.
De dingen
die je zegt
hebben
een effect
zodat alle haartjes
in mijn nek
vanzelf
omhoog gaan staan.
Door mijn ogen
worden mijn foutjes
kolossaal
uitvergroot,
ik zak dan liever
door de grond
of spring
door een ruit.
Ik vind
geen houding
en raak al snel
in ademsnood,
terwijl
jouw blik
prikt
in mijn huid.
Jij staat boven me,
door mijn ogen.