kwam hier als een jochie volverliefd
kon niet dichten dacht ik
meisje zegt tegen mij: opgetiefd
daar zit ik dan met een gebroken hart, ja ik
m'n gevoelens op papier
dagen lang schrijven
op deze site hier
mensen aprecieerden me werk en ik voelde me beter
door jullie, bedankt voor alle steun
dankzij jullie voelde ik me weer wat zeker
een gebroken hart, een keiharde dreun
maar jullie hielpen me weer op de been
en inmiddels is m'n hart dan wel afgekoeld tot steen
voor anderen behalve deem
toch wou ik jullie weten hoe dankbaar ik ben
zonder jullie had ik t niet gehaald
en waarschijnlijk had Demi dan gebaald
bedankt voor de mooie reacties,
x VinceL, je weet wel.