Trouwen
Ze zeggen: het is de mooiste dag uit je leven
Maar, dacht ze, dat wordt vast een beetje overdreven
Er zijn wel meer mooie dagen in een jaar
Zoiets kan dan alleen tegenvallen, niet waar?
Natuurlijk keek ze er wel naar uit
Want als je het goed doet
Kom je maar één keer tot zo’n besluit
Maar wanneer doe je het goed?
Eindelijk was de dag daar
In spanning stond ze klaar
Te wachten voor het grote moment
Om te trouwen met haar vent!
Nu ze achteraf op die dag terugkijkt
Moet ze toegeven dat toch wel blijkt
Dat men niet teveel gezegd had
Want ze zal tegen een ander ook gewoon zeggen dat
Je trouwdag de mooiste dag van je leven is
Het heeft iets speciaals, die huwelijkse verbintenis
En nee, het is niet overdreven
Deze dag vergeet ze nooit in haar leven!