de uren en dagen vliegen voorbij als jij bij me bent,
je bent dan ook alles wat ik zoek in een vent.
lief, behulpzaam, de redder in nood,
voor ons gezin verdien je zonder klagen t brood,
als iedereen zo zou zijn als jij,
bestond er geen ellende en was iedereen blij,
maar weet je wat ik nooit laat merken?
dat ik me jaloers voel als jij gaat werken,
n mooie vrouw de hele dag om je heen,
en ik, ik zit te hopen hier alleen,
hopen dat je toch de verleiding kan weerstaan...
niet met haar zal kussen maar haar voorbij laat gaan,
hopen dat je aan mij denkt en gelukkig bent met mij,
met mannen weet je maar nooit... zeggen zij,
ik voel me niet aantrekkelijk,leuk evenmin...
ik vraag me wel eens af...ben ik een goede vriendin???
ik doe mn best en hoor je nooit klagen,
ik hoop dan ook dat ik de enigste ben die jou kan behagen!
kon ik maar voelen wat jij voelt, dan wist ik het schat,
want ik hou teveel van jou, die twijfel ben ik zat.
waarom ik twijfel valt ook niet uit te leggen,
we zijn ook het gelukkigste paar hoor ik je heel vaak zeggen...