Mening verschillen hebben we allemaal.
Je ziet iemand over straat lopen dan weet je zo wat je te zeggen hebt.
Maar je ziet niet wat voor fout je treft.
Soms voelt iemand zich niet geraakt,
Maar soms raak je iemand ook weer diep,
Ook al besef je dat niet.
Laat iemand zoals diegene is.
Iemand pesten is iemand een slechte naam geven.
Laat iemand zoals diegene op aarde is gaan leven.