Lieve Les,
als ik s'morgens wakker word, kijk ik je eens aan,
je bent m'n held,m'n man, en ik wil je nooit meer laten gaan.
nooit had ik durven dromen ooit zo gelukkig te zijn,
maar met jou is m'n leven zoals gehoopt, super fijn!
vanaf de eerste ontmoeting, ik zie je daar nog staan,
in je werkkleren keek je me lief lachend vol spanning aan,
de eerste date heb je me op de bank gekust,
daarna is het vuur nooit meer geblust.
meteen voelde het tussen ons zo goed,
we voelen elkaar aan,dezelde humor,een droom dat ik jou heb ontmoet.
eerst samenwonen, daarna snel een kind,
inmiddels een tweede...ze worden zo bemind!
een ander huisje,meer vrijheid voor ons samen,
wat maak je me gelukkig, ik ben blij dat we elkaar tegenkwamen!!!
ik hou van je!!! xxx je meisje