Steeds op zoek
Steeds op zoek naar beter
Steeds op zoek naar meer
Dat heeft al veel leed gegeven
En al veel mensen bezeert
Want als je steeds vooraan wil staan
Dan knok je als een beest
En zie je niet wat je hebt aangedaan
Als je zelf maar ,de eerste bent
Toch komen zulke mensen
Vroeg of laat ten val
Omdat ze niets meer hebben te wenszen
Je geen moraal meer hebt of grenzen
Met lege handen en een hart zo koud
Dat is wat je dan overhoud
Gun ieder daarom het zijne en ga niet ten strijd
Want anders geraak je echt alles kwijt
Shadow