Staat in het donker,
In het zwart van de nacht,
Geen manenschijn om hem heen,
Hij is zo alleen,
De muur is bechreven,
Met een traan..
Van verdriet,
Met een staaltje bloed..
Van pijn,
De muur,
Is een geheim,
Deze muur is geen muur,
Wel mijn gebroken hart,
Waar in staat geschreven,
Laat me toch sterven,
Ik wil niet meer leven,
De muur,
Kan het niet meer aan,
Het is hem te veel,
Te veel..
Verdriet en pijn,
Dat vind hij niet fijn.