Lieve Schat,
Ik hoop echt dat het tussen ons niet op deze manier moet eindigen,…
Ik vecht er tegen, wil jou echt niet op geven..
We hadden onlangs nog een perfecte dag,…
Sinds dien kijk ik er al naar uit wanneer ik je terug zien mag…
Toen ik het ‘’nieuws’’ hoorde , en de woorden in me op namen…
Dacht ik hoe moet het nu tussen ons verder samen …
Het was een gevoel of iemand een mes in men ziel stak..
Mijn hart in duizenden stukjes brak…
We moeten dit echt zo snel mogelijk uitpraten voor ik helemaal dichtklap…
Dat dit ons moet overkomen is iets wat ik niet snap…
Ik heb je al verteld dat ik nooit eender zoveel voor iemand ooit heb gevoeld…
Hopelijk besef je echt wat daarmee wordt bedoelt…
Wat ik voor je voel is met geen pen, geen woord, niets te beschrijven…
Laten we even nadenken, ik wil niet zonder jou achter blijven…
Enkel bij jou voel ik me zo heerlijk, zo ontspannen…
Kan mezelf zijn hoef niets te verbannen…..
Zelfs toen we op bed een beetje lagen te ‘’vrijen’’, en te kussen…
Toen voelde ik me zo relaxed, niemand hoefde me te sussen….
Dat gevoel was echt heel speciaal, toen wist ik dit is ZE helemaal….
Mijn ideale vrouw… ik beloof je men eeuwige trouw…
Ik begrijp heel goed dat het voor jou een stuk moeilijker moet zijn dan voor mij…
Maar moeten we dan onze toekomst, gevoelens en geluk wegduwen ? Opzij?..
Lieverd we hebben elkaar nodig, ik hoop dat je dat beseft net zoals ik….
Vechten dat ik wil voor ons, kon je het maar lezen in mijn blik…
Logisch dat je bang bent voor de tijd die komen gaat…
De eventuele beslissingen die je moet nemen....
Als je me nodig hebt, ik ben er altijd voor jou, omdat ik echt ontzettend veel van je hou…
Wat er ook gebeurt, wat je ook beslist, ik wil je alvast bedanken voor de mooie dagen die ik reeds met jou heb gehad men lieve schat, en dat je me terug geluk hebt laten zien….
Ik ga je nooit vergeten, wil echt men leven verder met jou…..
Enkel jij hebt een plek in men hart en men ziel dat moet je weten…
Welke beslissing je ook neemt nooit zal ik jou vergeten…
Je weet welke oplossing ik je wil bieden…
En de dingen die ik erbij heb beloofd, al snap ik dat je me ergens niet geloofd..
Zolang ken je me natuurlijk niet, maar ik ben 300% zeker van jou….
Wil elke belofte die ik heb gedaan nakomen, maar hopelijk maak je geen einde aan al onze dromen…
Want ik ben de man die met je trouwen wil, met je wil gaan wonen….
Kon ik je dat maar tonen…
IK HOU VAN JE!