Gebruik mijn paardje niet
om mij te raken
want wat zij niet ziet
zal jij kapot maken
Dat paardje heeft
jou nooit iets misdaan
en al is het dat je er echt om geeft
ook haar moet je laten gaan
Zij is van mij
niet van jou
en ik blijf er bij
ik denk dat je beter stoppen zou
Gebruik mijn paardje niet
om mij te raken
want wat zij niet ziet
zal jij kapot maken
Zij is eerlijk en oprecht
heeft niets te maken
met een mens zo slecht
dus probeer haar niet te kraken
Jou onmacht
hoor je erbuiten te laten
en ik zeg het nu heel zacht
maar jou gedrag begin ik te haten
Gebruik men paardje niet
om mij te raken
want wat zij niet ziet
zal jij kapot maken
Blijf uit haar buurt
laat haar hier buiten aub
en als het zo nog lang duurt
dreig ik er niet alleen mee
Zij is niet schuldig
doet niets verkeerd
en al word je ongeduldig
ik hoop dat jij je woede een beetje beheerd