Bloemetje,
Als een bloem met veel tegenslagen ben ik recht overeind gekomen,
Een bloemetje tussen de velden waar iemand ligt te dromen,
Als een vrouwlijke bloem die zo mooi straalt,
Een bloemetje op die heuvel helemaal verdwaalt,
Na al die tegenslagen toch blijft vechten om rechtop te staan,
Om niet nog is te vergaan,
Stralend in die mooie zon met zoveel uitzicht,
Zich dicht klapt in het donker en zich uit in het licht,
Gaat het stralende bloemetje met tegenslagen door,
Want ze heeft geen keus ze gaat ervoor.
xx