Ik zou je graag lief hebben,
zoals geen ander kon.
En zachtjes in je oor fluisteren
jij, jij bent mijn ochtend zon.
Ik zou je dan verstoppen,
zodat de wereld je niet vinden zou.
En telkens als ik thuis kom,
je vertellen dat ik van je hou.
Ik zou je eeuwig liefhebben,
en ook goed voor je zorgen dan.
Maar mag ik dan wel van je houden,
zoals geen ander dat kan.