verberg je naakte ogen niet
vang toch een glimp van mij
haal een diepe ademteug
vol van egoïsme
zet je scherpe nagels
onder mijn huid
verberg je naakte ogen niet
maar geef je over
je zit in me gevangen
geen fluistering kan je redden
pak me als je kan
ik ben je jager
dus verberg je naakte ogen niet
je bent een jagers-slaapliedje
proef mijn geschonden vlees
draai je in mij om
ondersteboven hang jij
verstrengeld in mijn hart