Jij,
waar ik mijn keuze voor heb gemaakt.
de drukte om ons heen
maakt ons kwetsbaar.
Weinig te zien, wel te voelen
in mijn hoofd en in mijn hart zit jij.
maar wel een naarstig idee
van de ander die aan mij denkt.
ik ben van jou, ik weet het
ik blijf bij jou, voor eeuwig
eens bijna verloren
maar nooit meer
ik hou van jou,
ik verlang naar jou
ik ben trouw aan jou
ik ben alleen van jou