Ik ga naar huis..
Ga je mee..?
Zonder jou is er niks dan puin..
Blijf je bij me..?
Het is zo koud ik bevries van binnen..
Ik sta bevroren aan de grond ..
Maar jij kunt me ontdooien..
Na zoveel lange koude jaren..
Is daar eindelijk het licht dat me kan verlossen..
Het maakt me bang dat jij me wel lost krijgt.
Ik vertrouw je want ik hou van jou..
En ik weet dat dit niet alleen woorden zijn..
Maar gevoelens..
Die ik nu wel toelaat..
Ik wil bij jou blijven
Voor altijd..
Zolang altijd mogelijk blijft..
Ik ben alleen..
Maar weetje, dingen gaan zo vaag
ik kán niet slapen..
want ik bewaar het áller belangrijkste..
Ik ben de bewaarder..
Dus hou ik de w8 ..
& Ik mis je...