Er zit een spook in mijn hoofd
En dat terwijl jij had beloofd
Weg te gaan uit mijn leven
Toch is dit stukje achtergebleven
En het was ook te verwachten
Dat je nog even bleef in mijn gedachten
Nu is je spook er nog een beetje
Maar nog even en ik vergeet je